Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut

Instagram
facebook instagram behance

Benedenverdieping in De Meern

Dit gezellige gezin verhuisde naar een prachtig nieuwbouwhuis. Ze brachten daar zelf mooie basics aan, zoals een visgraatvloer en een luxe keuken. Ze hebben mij gevraagd om mee te denken over de verdere inrichting van de benedenverdieping. Omdat de woonkamer U-vormig is, vonden de bewoners het lastig om er een geheel van te maken. Door een frame van latten en lage kasten tegen de lange wand te (laten) maken, wordt het zitgedeelte met het eetgedeelte met elkaar verbonden. Daarnaast biedt het ook veel opbergruimte. Ook heb ik een ruimte voor de kinderen gecreëerd, waar ze naar hartenlust kunnen knutselen, gamen en chillen.

klant:

Carina en Chris