Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut

Instagram
facebook instagram behance

Kantoor in Utrecht

Objectiv heeft zijn intrek genomen in het gebouw van het Utrechts Archief.  Het gebouw uit het jaar 1080 kent een rijke geschiedenis. Ook al heeft lang niet het hele gebouw de tand des tijds doorstaan, in het nieuwe kantoor is wel een stukje geschiedenis te zien. Mooie ronde opgang, dikke muren, exposed brick wall.

 

Objectiv heeft mij gevraagd om de ruimte in te richten. Er moet plek komen om te werken, te vergaderen, te eten, te ontspannen en om workshops te geven. Objectiv is de start-up zolderkamer ontgroeid en dat mag het nieuwe kantoor ook uitstralen.

 

Ik heb veel frisse kleuren gebruikt, die de ruimte spannend maken, zonder te overheersen. Door maatwerkoplossingen te bedenken is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Zo hebben we een heuse tribune gemaakt, die gebruikt kan worden bij workshops.

 

Bij dit project heb ik ook de coördinatie van de inkoop en uitvoering op mij genomen.

klant: