Interieuradvies bij jou thuis in Dordrecht

Interieuradvies bij jou thuis in de regio DOrdrecht

Ik denk met je mee om je interieur nog beter af te stemmen op jouw leven.

Je hebt je best gedaan om jouw woning mooi in te richten en daar ben je best trots op.

Maar toch zijn er nog kleine irritaties in huis, waarvan je niet helemaal weet wat je er mee aan moet.

Misschien heb je zelf al een aantal pogingen gedaan, nieuwe spullen gekocht en tot de conclusie gekomen dat het toch niet helemaal het gevoel geeft waar je naar op zoek bent, namelijk rust. En nu baal je van die miskoop.

Weet je al redelijk wat je wilt, maar kom je er toch niet helemaal uit en vind je het fijn om nog te sparren met een interieurontwerper?

Is jouw interieur al bijna ‘af’, maar is er toch nog iets waar je niet helemaal blij mee bent? 

Of heb je een specifieke interieur vraag aan een interieurontwerper in de omgeving van Dordrecht over bijvoorbeeld de kleur op de muur of hoe je het zitgedeelte in de woonkamer nou het best kan indelen? Wil je weten op welke plekken je verlichting nodig hebt,  of hoe je meer sfeer in je woonkamer kan krijgen?

Wil jij graag je ideeën bespreken met een interieurstyliste?

Heb jij het gevoel dat je...

Ben jij op zoek naar handvatten zodat jij je interieur nu helemaal af kan maken?

Met professioneel interieuradvies van een interieurontwerper krijg  jij helder hoe je ook de laatste puntjes op de i kan zetten. En dan nog meer in rust kan genieten van je fijne huis.

Wat is er fijner dan na een drukke dag naar huis te gaan, neer te ploffen en even helemaal niks te hoeven doen? Het gevoel van thuis komen. Met je favoriete spullen en mensen om je heen. Waar je helemaal tot rust komt. Waar je niet overprikkeld raakt. Waar je kan opladen zodat je de volgende dag met een positieve energie weer kan doen waar jij goed in bent. Waar je je graag laat omringen door vrienden en familie. De plek waar je helemaal jezelf kan zijn en je echt thuis voelt. Dat gevoel gun ik iedereen.

Als je die rust kan ervaren van een goed gebalanceerd interieur, geeft dit je zoveel rust in je hoofd. En je leven is waarschijnlijk al druk genoeg om je ook nog eens zorgen te moeten maken over je interieur.

An interior is the natural projection of the soul
- Coco Chanel

Ik help je graag met advies bij jou thuis, in de regio Dordrecht.

Woon je in de buurt van Dordrecht? In anderhalf uur kan je me al je woonvragen stellen. We gaan, gewapend met kleurenwaaier, rolmaat en schetsboek, door de ruimte en brainstormen samen over mogelijke oplossingen. 

Ik geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Na het interieuradvies hebt jij weer helder hoe je je interieur het beste kan afstemmen op jouw behoeften en wensen. En weet je weer waarom je dit huis in eerste instantie zo leuk vond. 

Na deze brainstorm weet jij wat je moet doen om je huis af te maken. 

Een paar dagen na mijn bezoek aan je ontvang je een mail met een samenvatting van hetgeen we hebben besproken. Eventueel aangevuld met voorbeeldafbeeldingen. 

 

If you always do what you always did,
you always get what you always got.

Wees eens eerlijk

Ik ben benieuwd wat je vandaag besluit te doen.

Ga je verder aanrommelen? Of wil je je interieur nu wèl serieus gaan aanpakken en besluit je om direct in actie te komen? Durf je het aan om de eerste stap te maken naar een fijn en persoonlijk thuisgevoel?

Spreek met jezelf af om niet verder aan te rommelen. Anders kom je steeds opnieuw vast te zitten en krijg je nooit die rust waar je naar verlangt. 

Het feit dat al tot hier bent gekomen op mijn site en nog steeds aan het lezen bent, geeft aan dat je stiekem wel weet wat je moet gaan doen.

Je hebt niks te verliezen. Behalve als je er voor kiest om niks te doen. Dan kost het je alleen maar tijd waarin je niet blij bent met de inrichting van je huis. Het is zonde om niet nu al te genieten van het huis waarin je woont.

En je hebt al genoeg om je druk om te maken, je interieur zou geen energie moeten kosten, maar juist moeten opleveren. 

Het zou zo jammer zijn als je ‘project: inrichting’ steeds naar achteren schuift en je je over drie jaar realiseert dat je je nog steeds niet helemaal prettig voelt in je eigen huis. 

Gun jezelf die rust en het plezier van een thuis dat bij jou past.

Nog even voorstellen…

Als interieurontwerper is het mijn missie om ondernemende mensen te helpen met het creëren van een interieur dat écht bij ze past.

Ik geloof er in dat je iedere dag moet doen waar je blij van wordt. Het leven is te kort om bij een baan te blijven hangen waar je helemaal niet gelukkig van wordt. Of in een huis te wonen waar je je niet thuis voelt. 

Het geeft mij een heel fijn gevoel dat ik mensen mag helpen om hun leven net iets beter te maken.

Home is not a place, it’s a feeling

Wat krijg je?

Na dit advies...

De investering voor dit advies aan huis is €375,-

Exclusief reiskosten als je buiten een straal van 15 kilometer van Dordrecht woont.

Zij gingen je voor en genieten nu nog meer van hun interieur:

Je kan al je interieurvragen met een gerust hart bij Kim neerleggen. 

Ze luistert goed, is duidelijk in haar communicatie en heeft bovendien hele leuke mooie ideeën om jouw huis echt tot een thuis te maken. 

Ik heb Kim al bij heel veel vrienden en familie aangeraden; dat zegt genoeg!

MARTINE TOLKAMP

Zonder al te veel verwachtingen (geen ervaring mee, wat kan ik van een interieur styliste verwachten) heb ik Kim een mail gestuurd voor advies omdat mijn woonkamer wel aan vernieuwing toe was. Kim reageerde snel en vriendelijk en een afspraak was al gauw gemaakt.

Na de kennismaking en bespreken van wensenlijstje had Kim al heel gauw door wat ik leuk vind, wat in mijn kamer en, niet onbelangrijk, binnen mijn budget past. De dag erna al kreeg ik haar advies per mail.

En dit was zo treffend, zo exact, en zo boven verwachting! Ik ben hier helemaal blij mee en meteen gestart met een aantal simpele aanpassingen in huis en de (kleine) verbouwing volgt begin volgend jaar. Ik kan Kim dan ook van harte aanbevelen!

Review na interieuradvies in Dordrecht

Ineke Zaal

Wil jij net als deze mensen de volgende stap nemen?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vaak word ik gevraagd voor de woonkamer. Maar ik kan ook advies geven voor de slaapkamer, badkamer, hal, zolder, gang, toilet, kinderkamer. Of als jij vragen hebt over verschillende ruimtes kan dat ook. 

De investering voor interieuradvies aan huis van mij is €525,-

Dat is zeker mogelijk. We overleggen dan van te voren waar je behoefte aan hebt en wat de kosten zullen zijn.

Ja, zeker. Als tijdens het adviesgesprek blijkt dat ik je beter kan helpen met een persoonlijk interieurontwerp, dan wordt deze afspraak gezien als een gratis kennismaking. Hier lees je alles over het interieurontwerp.

Nee, hoor! Als jij meubels of accessoires heb die jij graag wil houden dan houd ik daar rekening mee.

Ik woon en werk zelf in Dordrecht. Ik reken geen reiskosten als je binnen een straal van 15 km van Dordrecht woont. (Onder andere Rotterdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht, ‘s-Gravendeel, Strijen, Alblasserdam, en Zevenbergen.) Vooral alles daarbuiten overleggen we eerst even. 

Het is fijn als je je vragen alvast hebt opgeschreven zodat we de tijd zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. 

Als ik jou interieuradvies geef, vind ik het het allerbelangrijkst dat jij je er straks comfortabel in voelt. Ik zou je nooit een bepaalde stijl adviseren als ik niet het gevoel heb dat het bij je past.

Met het ontwerp dat je van me ontvangt kan je zelf aan de slag of iemand inhuren om dit te doen. Ik coördineer dit niet, maar kan je wel in contact brengen met vakmensen uit mijn netwerk.

Say no more,
ik heb dit nodig!