Zij gingen je voor en genieten nu nog meer van hun interieur:

Kim heeft goed aangevoeld waar we naar op zoek waren qua type meubelen en sfeer. We hebben nu een plan en richting waar we zelf goed mee verder kunnen. Fijn om het plan van Kim als houvast te hebben, dat scheelt een hoop discussies:-) We zijn blij met de eerste resultaten!

Monique van Delft

Fijn, persoonlijk en Kim heeft geluisterd naar onze wensen. De presentatie van het ontwerp was ook erg duidelijk.

Jurriaan Sleurink

Prettig, laagdrempelig, vriendelijk, professioneel en je bent een heel rustig persoon voor zover ik heb kunnen ervaren; ik had en heb alle vertrouwen in je!

Renate Versijde – den Hollander

Je kan al je interieurvragen met een gerust hart bij Kim neerleggen. Ze luistert goed, is duidelijk in haar communicatie en heeft bovendien hele leuke mooie ideeën om jouw huis echt tot een thuis te maken. Ik heb Kim al bij heel veel vrienden en familie aangeraden; dat zegt genoeg!

Martine Tolkamp

We hebben met Kim een hele fijne samenwerking gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde vragen om ons als persoon ook te leren kennen. De communicatie verliep heel vlot en helder. En in het eindontwerp heeft ze goed onze smaak en persoonlijkheid weten te vangen en we zijn superblij met het resultaat!

CHARISSA PROMES

Kim is een super fijn mens. Goed in haar werk en heel fijn om mee samen te werken. We hebben haar inmiddels al twee keer gevraagd voor verschillende ruimtes in ons huis. En ik vind het heel tof om te zien hoe ze zich in andermans stijl kan verplaatsen. Ons huis is echt helemaal ons huis geworden. Niet iets uit een vt wonen boekje, maar écht helemaal onze stijl.
Ze is daarnaast heel goed in kleuren combineren en attributen vinden die perfect bij elkaar passen. Ook denkt ze na over slimme oplossingen (bijv. om spullen op te bergen) en komt met voorstellen die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.
Ik ben zo blij dat we haar hebben gevraagd ons te helpen want ik word iedere dag blij van ons huis. Dat is het geld meer dan waard! Ik zou haar bij ieder nieuw huis opnieuw inschakelen.

Romee Houben

Bij het inrichten van het nieuwe kantoor van Objectiv heeft Kim heeft ons in detail, door alle wensen en mogelijkheden geloodst. Binnen het budget is het volledige plan gerealiseerd. Van constructief-, schilder- tot bestelwerk, aan alles is gedacht. De communicatie was snel en duidelijk, en het eindresultaat mag er zeker zijn!

Tom Jansen – Objectiv (https://www.objectiv.io)

Jij bent precies wat ik nodig had. Je bent degene die, nadat ik eerst wakker had gelegen van je ontwerp, toch eigenlijk wel precies wist te vertalen wat ik allemaal bazelde tijdens de gesprekken die we hadden over hoe mijn bedrijfskantine en ontspanningsruimte er uit moest komen te zien. Ik had niet gedacht dat het zó anders zou zijn dan ik zelf had gedacht, maar ik ben er echt ontzettend blij mee en mensen die het zien zijn lovend.

Mellanie Dellaert

Weet je genoeg?

Ben je er ook klaar voor om nu je droominterieur te realiseren? Fantastisch! 

Meld je dan nu aan voor een gratis kennismaking. Dan kan ik beoordelen of we een potentiële match zijn en kunnen we een afspraak inplannen.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, deel het dan hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 48 uur op je bericht.