In 2017 gebeurde er iets wat mijn leven veranderde.

En waardoor ik er later achter kwam wat mijn missie is.

Het is mijn missie om ondernemende mensen (en hun partner/gezin) te helpen aan een interieur waar ze tot rust komen en zich ultiem thuisvoelen.

Ik werkte zo’n 10 jaar als projectmanager bij verschillende digital agencies. 

Alhoewel ik leuke collega’s had, we regelmatig awards wonnen, ik in een hip kantoor werkte en elk jaar met het bedrijf een citytrip maakte, werd ik steeds minder gelukkig van het werk zelf. 

Sterker nog, ik zat af en toe huilend achter mijn computer als iedereen al naar huis was en ik nog aan het ploeteren was. 

Waar mijn collega’s de mooiste designs en websites maakte, had ik aan het einde van de dag ‘alleen maar’ mailtjes en planningen gemaakt. Ik verlangde er naar om creatiever werk te doen, iets concreets te doen en daarbij ook echt het resultaat bij de eindgebruiker te zien. 

Omdat ik geloof dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt en niet doen wat je ongelukkig maakt, heb ik op een dag de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd.

Maar ja.. wat dan?

Als kind was ik altijd al bezig met het inrichten van mijn slaapkamer. Elk jaar wilde ik een nieuwe kleur op de wanden (gelukkig was mijn vader schilder en deed het graag). Ik tekende plattegronden en schoof met meubels. 

Het zou dan ook logisch zijn geweest als ik een opleiding tot interieurontwerper of meubelmaker zou gaan volgen, maar dat liep anders. Met een omweg in het toerisme, waarvoor ik een tijdje op Curaçao heb gewoond, heb ik de HBO studie Communicatie & Multimedia Design aan de Willem de Kooning Academy/Hogeschool Rotterdam afgerond.

Tijdens deze studie werkte ik vier jaar lang in de weekenden bij IKEA. Dat was niet toevallig. Ik ging in die periode op mijzelf wonen en had een bijbaantje nodig. Ik was altijd al fan van IKEA en dat er een leuke personeelskorting was, was een mooie bonus. 😉 Hier is mijn liefde voor mooie en vooral slimme interieurs ontstaan.

Ik vind het fascinerend dat je van een kale ruimte een hele eigen wereld kan maken door het in te richten.

En hoe je dat doet, zegt veel over wie jij bent. Want een goed interieur is voor mij een verzameling van materialen, kleuren, meubels, accessoires en verlichting die perfect past bij de persoonlijkheden van de bewoners. 

Een goed ingerichte ruimte zorgt voor directe ontspanning. Alsof het rumoer van de buitenwereld langzaam op de achtergrond verdwijnt en alleen hier en nu telt. Een gevoel van warmte voor iedereen die zich daar ook bevindt. Noodzakelijk als je al een druk leven hebt en je je huidige interieur als onrustig ervaart.

We brengen veel tijd in huis door. Thuis moet voor mij dan ook de plek zijn waar je echt jezelf kan zijn en waar je je helemaal in balans voelt. 

Van een goed doordacht interieur maakt mijn hart een sprongetje. Of dat nou het interieur van een hotel, restaurant of bij iemand thuis is… soms voel je meteen als je ergens binnenstapt: “Dit klopt. Deze ruimte roept een positief gevoel bij mij op.”

ik geloof dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt.

Nadat ik mijn baan opzegde…

ben ik alsnog die interieuropleiding aan de Interieur Academie gaan volgen. Inmiddels heb ik van deze passie mijn beroep van mogen maken. Hoe fijn is dat? Doen wat je het allerleukst vindt.

Die projectmanagement skills heb ik natuurlijk nog steeds. Ik hou van structuur en goede communicatie en ik kan me goed inleven. En ‘lijstjes’ is mijn middle name 😉.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Op interieurgebied, in het ondernemerschap en ook op persoonlijk vlak. Ik investeer regelmatig in coaches, masterclasses en trainingen.

Ik deel mijn kennis en talent graag met anderen. Het is namelijk mijn missie om ondernemende mensen zoals jij die rustgevende ervaring van een gebalanceerd en persoonlijk interieur te geven. 

Thuis is de plek waar je je kunt losmaken van je werk en je helemaal kan onderdompelen in dit (misschien wel letterlijke) warme bad. 

Ik gun dat gevoel iedereen; dat je je in je eigen huis echt thuis voelt, het je energie geeft en dat je in jouw bubbel helemaal jezelf kan zijn. En of dat nou in je huispak languit op de bank om te Netflixen is, koekjes bakken met de kinderen, of met vrienden borrelen is.. jij moet blij worden van wat je om je heen ziet.

Mensen die me echt goed kennen weten dat…

En nu is het jouw beurt.

Wat is jouw verhaal? Wat heeft je getriggerd om mijn hele verhaal te lezen?

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Waar droom je van? Wat staat er nog tussen je huidige situatie en je droom in?

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 48 uur op je bericht.