Moodboard met zachte kleuren gemaakt voor woonkamer in Gouda tijdens interieuradvies

Interieuradvies Gouda – woonkamer

Dit warme gezin woont al een aantal jaar in een prachtig groot huis in Gouda. Ze hebben me gevraagd om mee te denken over hoe er in de woonkamer nog meer sfeer toegevoegd kan worden. En dan vooral hoe het een geheel blijft. Het huis heeft veel klassieke details. Zoals schouwen, en-suite deuren en hoge plafonds. Het uitgangspunt van de kleuren die ik gekozen heb is een ingelijste print die al in de kamer stond. Op basis daarvan heb ik het palet samengesteld. En samen met de klant ben ik gaan shoppen en hebben we bijpassende accessoires uitgezocht. Het is een klassiek geheel met een Scandinavische twist geworden.

Woon jij in Gouda, Rotterdam, Dordrecht of in de omgeving en wil jij graag interieuradvies aan huis of zelfs een compleet interieurontwerp? Deze interieurontwerper uit Dordrecht komt graag bij je langs.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!