Moodboard van het interieurontwerp dat ik maakte voor deze vakantiewoning in Spanje

Interieurontwerp Spanje – vakantiewoning

Ik werd door een heel lief stel gebeld. Ze hadden net een fantastisch nieuwbouw appartement gekocht aan de Costa Brava in Spanje. Ze vroegen me om interieuradvies te geven voor deze vakantiewoning. Ik ben begonnen met het maken van een moodboard. Hier komen de kleuren uit de omgeving van het strand weer in terug. Zowel de koele kleuren van de zee, als de warme kleuren van het zand komen terug in het ontwerp. We hebben gekozen voor veel natuurlijke materialen. Het resultaat is heel rustgevend, met veel licht. Precies de juiste setting voor een heerlijke vakantie.

Heb jij een vakantiewoning, een B&B of een appartement in het buitenland? Deze interieurontwerper helpt je graag met meedenken, en een compleet interieurontwerp maken.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!