Moodboard voor werkruimte van kantoor in Utrecht gemaakt voor interieurontwerp Dordrecht

Interieurontwerp Utrecht – kantoor

Objectiv heeft zijn intrek genomen in het gebouw van het Utrechts Archief. Het gebouw uit het jaar 1080 kent een rijke geschiedenis. Ook al heeft lang niet het hele gebouw de tand des tijds doorstaan, in het nieuwe kantoor is wel een stukje geschiedenis te zien. Mooie ronde opgang, dikke muren, exposed brick wall.

Objectiv heeft mij gevraagd om de ruimte in te richten. Er moet plek komen om te werken, te vergaderen, te eten, te ontspannen en om workshops te geven. Objectiv is de start-up zolderkamer ontgroeid en dat mag het nieuwe kantoor ook uitstralen.

Ik heb veel frisse kleuren gebruikt, die de ruimte spannend maken, zonder te overheersen. Door maatwerkoplossingen te bedenken is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Zo hebben we een heuse tribune gemaakt, die gebruikt kan worden bij workshops.

Bij dit project heb ik ook de coördinatie van de inkoop en uitvoering op mij genomen.Werk jij in Utrecht, Zwijndrecht, Dordrecht of in de omgeving en wil jij graag interieuradvies op kantoor of zelfs een compleet interieurontwerp? Deze interieurontwerper uit Dordrecht komt graag bij je langs.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!