Persoonlijk interieurontwerp regio Rotterdam I Kim van Tol

interieurontwerp Dordrecht

Woon je in Dordrecht? Ik help je aan een interieur waar je tot rust komt en je ultiem thuis voelt.

Je wilt graag rust in je interieur, maar je loopt vast.

Je bent hier waarschijnlijk gekomen omdat je al best wat pogingen hebt gedaan om je huis leuk aan te kleden. Maar elke keer als je iets nieuws koopt, begin je weer te twijfelen of kom je er achter dat het toch niet helemaal past bij de ruimte of bij de rest van je spullen. 

Het geeft je een hoop onrust omdat je weet dat je interieur nu geen geheel vormt. 

Je weet dat de inrichting van je huis eigenlijk niet helemaal bij je past en daardoor kan je nu niet optimaal van je huis genieten. 

Je zou dit gevoel graag willen veranderen en je interieur nu eens goed aan willen pakken. 

Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen. Je hebt wel gemerkt dat klakkeloos items toevoegen in ieder geval niet werkt. 

Of heb jij net een nieuw huis gekocht? De eerste keer dat je het huis binnen stapte, voelde je meteen dat het ‘m moest worden. Alles klopt; genoeg ruimte, een fijne buurt.. Maar nu de inrichting nog. Je vindt het belangrijk dat het interieur echt past bij jou en je gezin. En dat het er niet alleen maar mooi uitziet, maar dat het ook nog eens past bij hoe jullie leven. Je weet zelf wat je wel en niet mooi vindt. Maar hoe je dit nou kan vertalen naar je nieuwe huis op een manier dat het ook nog eens praktisch is, daar kom je niet uit.

Heb jij het gevoel dat..

Ik geloof dat je huis de plek is waar je jezelf moet kunnen zijn. Dit is je safe haven.

Wat is er fijner dan na een drukke dag rocken in je business naar huis te gaan, neer te ploffen en even helemaal niks te hoeven doen? Het gevoel van thuis komen. Met je favoriete spullen en mensen om je heen. Waar je helemaal tot rust komt. Waar je niet overprikkeld raakt. Waar je kan opladen zodat je de volgende dag met een positieve energie weer kan doen waar jij goed in bent. Waar je je graag laat omringen door vrienden en familie. De plek waar je helemaal jezelf kan zijn en je echt thuis voelt. Dat gevoel gun ik iedereen.

Als je die rust kan ervaren van een goed gebalanceerd interieur, geeft dit je zoveel rust in je hoofd. En je leven is waarschijnlijk al druk genoeg om je ook nog eens zorgen te moeten maken over je interieur.

Gun jezelf het leven waar je van droomt en laat je interieur daarin ondersteunen.

Ik help je graag met een persoonlijk interieurontwerp.

Kan jij de hulp van een interieurontwerper wel gebruiken? Tijdens het kennismakingsgesprek kom ik bij je thuis langs. Zodat ik de ruimte kan zien en ‘voelen’. Ik kijk naar de meubels die je nu hebt en naar waar je momenteel tegenaan loopt. Nog veel belangrijker vind ik het om jou en je eventuele partner en gezin te leren kennen. Daar neem ik echt de tijd voor. Ik vind het belangrijk dat ik iets ontwerp wat écht bij jou past. Ik wil weten wat je drijft, wat je belangrijk vindt, en hoe jij leeft.

Hierna ga ik voor je aan de slag. Op basis van alles wat ik nu over je weet, maak een een moodboard. Hierin vat ik de waarden die jij belangrijk vindt samen op een visuele manier. Dit is een belangrijke stap, die de rode draad vormt voor de rest van het interieurontwerp.

Moodboard Persoonlijk Interieurontwerp Kim van Tol

Ik ga voor je op zoek naar de kleuren en materialen die je niet alleen mooi vindt, maar die ook bijdragen aan het gevoel dat je wilt ervaren als je straks je nieuwe ruimte binnenloopt. 

Op de plattegrond geef ik precies aan welke kleur verf/behang op welke wand komt. 

Ik maak een optimale indeling voor je. Want je nieuwe interieur moet niet alleen mooi worden, het moet ook praktisch zijn en jouw leven makkelijker maken. 

Daarom maak ik indien nodig ook schetsen voor maatwerkmeubelen. 

Nu we weten welke items we terug laten komen ga ik alle items voor je selecteren; van vloer en raambekleding, bank tot bijzettafel, tot aan accessoires. 

Ook laat ik je zien op welke plekken je welk soort verlichting nodig hebt. Uiteraard zoek ik er ook de juiste armaturen bij. 

Van dit alles maak ik 3D impressie zodat je een goed beeld krijgt van alle materialen, meubels, en accessoires bij elkaar. Samen in jouw ruimte. 

Ik maak er zelfs een animatie van, waarbij je als het ware door je huis loopt. 

Op de shoppinglist vind je alle items terug, compleet met linkjes en prijzen. 

Hierna is het jouw beurt. Met dit interieurontwerp kan jij op je eigen tempo gaan shoppen.

Voorbeeld Interieurontwerp


Say no more,
ik heb dit nodig!

Wees eens eerlijk

Hoeveel pogingen om je huis in te richten heb je al gedaan?

Het is niet gek dat het tot nu toe nog niet is gelukt. Je hebt er waarschijnlijk nooit echt de tijd voor genomen. Of je had geen idee waar je moest beginnen. 

Ik ben benieuwd wat je vandaag besluit te doen.

Ga je verder aanrommelen? Of wil je je interieur nu wèl serieus gaan aanpakken en besluit je om direct in actie te komen? Durf je het aan om de eerste stap te maken naar een fijn en persoonlijk thuisgevoel?

Spreek met jezelf af om niet verder aan te rommelen. Anders kom je steeds opnieuw vast te zitten en krijg je nooit die rust waar je naar verlangt. 

Het feit dat al tot hier bent gekomen op mijn site en nog steeds aan het lezen bent, geeft aan dat je stiekem wel weet wat je moet gaan doen.

Je hebt niks te verliezen. Behalve als je er voor kiest om niks te doen. Dan kost het je alleen maar tijd waarin je niet blij bent met de inrichting van je huis. Het is zonde om niet nu al te genieten van het huis waarin je woont.

En je hebt al genoeg om je druk om te maken, je interieur zou geen energie moeten kosten, maar juist moeten opleveren. 

Het zou zo jammer zijn als je ‘project: inrichting’ steeds naar achteren schuift en je je over drie jaar realiseert dat je je nog steeds niet helemaal prettig voelt in je eigen huis. 

Gun jezelf die rust en het plezier van een thuis dat bij jou past.

Nog even voorstellen…

Als interieurontwerper is het mijn missie om ondernemende mensen te helpen met het creëren van een interieur dat écht bij ze past. 

Toen ik een aantal jaar geleden als projectmanager multinationals hielp aan websites, had ik niet gedacht dat ik ooit interieurontwerper zou worden. Ik had leuke collega’s, werkte in een hip kantoor en maakte elk jaar met het bedrijf een citytrip. Maar van het werk zelf werd ik steeds minder gelukkig. Waar mijn collega’s de mooiste designs en websites maakte, had ik aan het einde van de dag ‘alleen maar’ mailtjes en planningen gemaakt. Ik verlangde er naar om creatiever werk te doen, iets concreets te doen.

Ik besloot in het diepe te springen..

Omdat ik geloof dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt, heb ik de knoop doorgehakt, mijn baan opgezegd en ben ik alsnog een opleiding aan de Interieur Academie gaan volgen.

Inmiddels heb ik van deze passie mijn beroep van mogen maken. Hoe fijn is dat? Doen wat je het allerleukst vindt.

We zijn een paar jaar verder en ik heb tientallen mensen blij mogen maken door hen te adviseren op het gebied van interieur.

Home is not a place, it’s a feeling

Wat krijg je?

Dit alles kom ik bij jou thuis presenteren. Nadat je de presentatie hebt kunnen laten bezinken is er nog ruimte voor feedback. 

Er is één correctieronde in de prijs meegenomen.

Na dit traject heb jij

De investering voor dit persoonlijk interieuradvies is €2950,- per ruimte.

Ik ga hierbij uit van de grootte van een gemiddelde woonkamer.

If you always do what you always did,
you always get what you always got.

Je hebt nu een aantal keuzes

Je kan door blijven gaan op de manier hoe je het tot nu toe hebt gedaan. 

Af en toe nieuwe items toevoegen, en dan tot de conclusie komen dat het toch niet helemaal bij jou past. Of je bent het type ‘dichtklappen en niks in huis aanpassen’ omdat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom ziet jouw huis er misschien wel precies uit als toen je net op jezelf ging wonen. 

De aanpak die je tot nu toe had heeft je niet verder gebracht. Je wordt er niet blij van, anders had je deze tekst nu niet gelezen. 

Je kan ook besluiten om je interieur nu eens goed aan te pakken. Gun jezelf dat fijne interieur dat past bij het leven dat je nu leidt. Je werkt hard en dan wil je ook kunnen genieten op de momenten dat je niet werkt. 

En je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je eventuele partner en kinderen. Zodat ook zich helemaal thuis voelen in huis. 

Wat houdt je nog tegen? Waarom zou je het langer ‘aan blijven kijken’. De situatie verander je daar niet mee. 

Ik hoop dat je het jezelf gunt om je door mij te laten helpen. En hoe eerder je besluit actie te ondernemen, hoe eerder je kan gaan genieten. Want zou zo zonde zijn als je je volgend jaar rond deze tijd realiseert dat je nog steeds niet blij bent als je om je heen kijkt.

Zij gingen je voor en genieten nu nog meer van hun interieur:

We hebben met Kim een hele fijne samenwerking gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde vragen om ons als persoon ook te leren kennen. De communicatie verliep heel vlot en helder. En in het eindontwerp heeft ze goed onze smaak en persoonlijkheid weten te vangen en we zijn superblij met het resultaat!

CHARISSA PROMES

Jij bent precies wat ik nodig had. Je bent degene die, nadat ik eerst wakker had gelegen van je ontwerp, toch eigenlijk wel precies wist te vertalen wat ik allemaal bazelde tijdens de gesprekken die we hadden over hoe mijn bedrijfskantine en ontspanningsruimte er uit moest komen te zien. Ik had niet gedacht dat het zó anders zou zijn dan ik zelf had gedacht, maar ik ben er echt ontzettend blij mee en mensen die het zien zijn lovend.

Mellanie Dellaert

Prettig, laagdrempelig, vriendelijk, professioneel en je bent een heel rustig persoon voor zover ik heb kunnen ervaren; ik had en heb alle vertrouwen in je!

Renate Versijde – den Hollander

Kim is een super fijn mens. Goed in haar werk en heel fijn om mee samen te werken. We hebben haar inmiddels al twee keer gevraagd voor verschillende ruimtes in ons huis. En ik vind het heel tof om te zien hoe ze zich in andermans stijl kan verplaatsen. Ons huis is echt helemaal ons huis geworden. Niet iets uit een vt wonen boekje, maar écht helemaal onze stijl. 

Ze is daarnaast heel goed in kleuren combineren en attributen vinden die perfect bij elkaar passen. Ook denkt ze na over slimme oplossingen (bijv. om spullen op te bergen) en komt met voorstellen die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. 

Ik ben zo blij dat we haar hebben gevraagd ons te helpen want ik word iedere dag blij van ons huis. Dat is het geld meer dan waard! Ik zou haar bij ieder nieuw huis opnieuw inschakelen.

Romee Houben

Wil jij net als deze mensen de volgende stap nemen?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

No hard feelings. Ik vind het belangrijk dat we van beide kanten met positieve energie de samenwerking aangaan. Als jij (of ik) dat om wat voor reden dan ook niet voelt, dan laten we het hierbij.

De investering voor een interieurontwerp van mij is €3950,-

Ja, ik word er blij van om bij mensen thuis te komen en een bijdrage te kunnen leveren aan het leuker maken van hun dagelijks leven.

Heb je nou echt een hele toffe (kleinschalige) werkplek/koffietentje/AirBnb/winkel en wil je daar interieuradvies voor? Neem dan contact met me op en wie weet maak ik voor jou een uitzondering. 😉

Vaak word ik gevraagd voor de woonkamer. Maar ik kan ook advies geven voor de slaapkamer, badkamer, hal, zolder, gang, toilet, kinderkamer.

Nee, na jouw akkoord stuur ik de eerste factuur van 50%. Nadat het traject is afgerond ontvang je de factuur met de laatste 50%.

Doorgaans heb ik zo’n 6 weken (doorlooptijd) nodig om een goed persoonlijk interieurontwerp voor je te maken.

Nee, hoor! Als jij meubels of accessoires heb die jij graag wil houden dan houd ik daar rekening mee.

Nee, helemaal niet. Ik maak een shoppinglist voor je, die je kan gebruiken voor je inkopen. Maar als jij later toch twijfelt of de aankoop wil uitstellen dan is dat helemaal aan jou.

Ik ben een onafhankelijk interieurontwerper en niet gebonden aan bepaalde merken. Afhankelijk van je budget kan ik meubels voorstellen van bijvoorbeeld Kwantum of IKEA tot merken als Muuto en Hay of maatwerkoplossingen.

Ja, dat kan. Ik denk graag met je mee om van je (nieuwe) huis één geheel te maken.

Als ik voor jou een interieuradvies ga maken, vind ik het het allerbelangrijkst dat jij je er straks comfortabel in voelt. Ik zou je nooit een bepaalde stijl adviseren als ik niet het gevoel heb dat het bij je past.

Ik woon en werk zelf in Dordrecht. Het is voor mij geen probleem om naar je toe te komen, mits het redelijk aan te reizen is.

Met het ontwerp dat je van me ontvangt kan je zelf aan de slag of iemand inhuren om dit te doen. Ik coördineer dit niet, maar kan je wel in contact brengen met vakmensen uit mijn netwerk.

Say no more,
ik heb dit nodig!