Voor wie?

Het is mijn missie om ondernemende mensen en hun partner of gezin te helpen aan een interieur waar ze tot rust komen en zich ultiem thuisvoelen.

Ok, je bent er inmiddels van overtuigd dat je hulp nodig hebt bij het creëren van rust in je interieur. Maar hoe weet je nou of ik daar de juiste persoon voor ben?

Ik ben ervan overtuigd dat de beste resultaten ontstaan bij een fijne samenwerking.

Want we doen het echt samen. En die samenwerking begint al tijdens de kennismaking. 

Daar neem ik ruim de tijd voor. Ik wil weten wie je bent, wat je drijft en hoe je je leven hebt ingericht.

Natuurlijk vind ik het leuk als je nieuwe interieur straks mooi wordt. Maar ik vind het nog veel belangrijker dat het past bij jou. Dat je interieur je leven makkelijk maakt. Een interieur dat met aandacht voor jou is ontworpen.

Tijdens deze eerste ontmoeting kunnen we allebei aftasten of er een klik is. 

En als er geen klik blijkt te zijn, dan is dat ook prima. Dan laten we het hierbij.

Ik weet inmiddels dat ik ‘aan’ ga van gezinnen of stellen waarvan minimaal één van de twee ondernemer is. Dat kan in mijn ogen iemand zijn die een eigen bedrijf heeft, zzp-er is, of een leidinggevende functie heeft. Maar kan ook iemand zijn die in loondienst werkt. 

Voor mij is een echte ondernemer iemand die van aanpakken weet. Iemand die continue in beweging is. Iemand die initiatieven toont. Iemand die ergens helemaal voor gaat. Iemand die passie heeft voor hetgeen ‘ie doet. Binnen of buiten zijn werk. 

Gek genoeg lijken mijn klanten ook wel een beetje op mij. 😊

Al zal dat natuurlijk geen toeval zijn. 😇

Naast de klik die we hebben is het natuurlijk ook belangrijk dat je je kan vinden in mijn stijl

Ook al maak ik geen kopieën van vorige ontwerpen, er is wel een rode draad te vinden in de interieurs die ik ontwerp. 

Mijn ontwerpen vormen een geheel waardoor ze rust uitstralen. Over het algemeen gebruik ik rustige kleuren. Ik houd van de eenvoud van Scandinavisch design. Met simpele vormen en mooie materialen. Ik werk graag met merken als Hay, Ferm Living, HK Living, Fest Amsterdam, Zuiver en Studio Henk.

Gecombineerd met budgetvriendelijke opties van bijvoorbeeld Kwantum, IKEA en Karwei. Ik vind het leuk om een item te vinden met een knipoog. Een echte eyecatcher. En omdat ik interieurs ontwerp die echt bij jou moeten passen, ontwerp ik ook vaak maatwerkoplossingen

Ik ga altijd op mijn gevoel af. En dat gevoel is natuurlijk ergens op gebaseerd.

We zijn een goede match als…

We zijn waarschijnlijk geen goede match als…

Denk je dat we een match zijn?

Wat is jouw verhaal? Ik ben oprecht benieuwd naar jou.

Waar droom je van? Wat staat er nog tussen je huidige situatie en je droom in?

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op maandag t/m donderdag binnen 48 uur op je bericht.