Fris moodboard dat ik tijdens interieurontwerp maakte voor een nieuwbouw woonkamer van familiehuis in Dordrecht

Interieurontwerp nieuwbouw Dordrecht – woonkamer

In het bruisende Dordrecht mocht ik een leuk gezin helpen met een compleet interieurontwerp voor hun prachtige nieuwbouwhuis met een flinke aanbouw. Samen hebben we gewerkt aan het creëren van een volwassen uitstraling met frisse kleuren, passend bij hun stijl en wensen. Een belangrijk aspect van dit project was het vinden van een balans tussen de ouders die graag in de keuken staat terwijl de kinderen spelen. Om deze dynamiek te ondersteunen, heb ik een bar laten maken in de stijl van de bestaande keuken. Hierdoor kunnen ze gezellig samen zijn.

Daarnaast heb ik gezorgd voor een ziteiland, een ware eyecatcher, dat het gezin de mogelijkheid biedt om optimaal te genieten van het entertainmentgedeelte. Met een perfecte kijkhoek naar de tv, de tuin en de rest van de ruimte is het ziteiland de ideale plek om te ontspannen en samen te zijn.

Voor gezellige familiemomenten en diners heb ik een grote eettafel geselecteerd, waar iedereen comfortabel kan zitten. En om voldoende opbergruimte te creëren, heb ik een maatwerk kastenwand ontworpen die zowel functioneel als stijlvol is.

Tot slot, om de sfeer in de ruimte compleet te maken, heb ik gezorgd voor een hoekhaard die warmte en gezelligheid toevoegt aan de woonkamer.

Ben jij ook bezig met een nieuwbouwproject in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, of de nabije omgeving? Als ervaren interieurontwerper sta ik klaar om jou te helpen met professioneel interieuradvies, interieurstyling of een compleet interieurontwerp. Samen kunnen we jouw huis transformeren tot een plek waar rust en stijl samenkomen. Neem vandaag nog contact met mij op!

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!