Sereen moodboard dat ik tijdens interieurontwerp uitzocht voor een woonkamer en slaapkamer in Dordrecht

Interieurontwerp Dordrecht – woonkamer en slaapkamer

In het prachtige voormalige koetshuis, gelegen in de binnenstad van Dordrecht, mocht ik een jong stel helpen met hun interieur. De uitdaging was om een rustige en serene uitstraling te creëren in dit niet al te grote, maar charmante huis.

Met natuurlijke elementen zoals linnen en hout, hebben we een sfeervolle en warme ambiance gecreëerd. Door te werken met lichte en zachte kleuren, hebben we de ruimte optisch vergroot en een kalme sfeer gerealiseerd.

Om de harmonie te versterken, heb ik gekozen voor ronde organische vormen in het interieur. Dit zorgt voor een zacht en toch elegant geheel. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van ton-sur-ton kleuren en texturen, waardoor er een subtiel samenspel ontstaat dat de ruimte nog meer diepte geeft.

Voor dit jonge stel was het belangrijk dat de woonkamer een oase van rust zou zijn. Met zorgvuldig kleurenadvies en interieurstyling heb ik ervoor gezorgd dat ze elke dag kunnen ontspannen en genieten van hun serene woonkamer.

Woon jij in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht of de nabije omgeving en ben je op zoek naar professioneel interieuradvies? Ik kom graag bij je langs om je te helpen met interieurstyling, kleuradvies of zelfs een compleet interieurontwerp. Samen kunnen we jouw huis transformeren tot een oase van rust. Neem vandaag nog contact met mij op!

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!