Stoer moodboard dat ik maakte voor de woonkamer van een man in Dordrecht tijdens interieurontwerp

Interieurontwerp Dordrecht – stoere woonkamer

In een recent verbouwingsproject mocht ik een man helpen die al een duidelijke visie had voor zijn interieur, maar graag de juiste keuzes wilde maken. Samen hebben we gewerkt aan het creëren van een stoere en warme gezelligheid in zijn huis.

Om zijn wensen te vervullen, hebben we gekozen voor herfstachtige kleuren die de ruimte een warme en sfeervolle uitstraling geven. Door het gebruik van texturen hebben we diepte en karakter aan het interieur toegevoegd.

Een bijzonder kenmerk van dit project was het erker nisje dat we hebben omgetoverd tot een knusse hoek. Ook hebben we een halfronde eetbank geplaatst, waardoor het een ideale plek is geworden om te ontspannen en te genieten van bezoek.

Met mijn expertise in interieuradvies en interieurstyling heb ik ervoor gezorgd dat de juiste keuzes zijn gemaakt om de gewenste stoere en warme sfeer te bereiken. Samen hebben we een interieur gecreëerd dat perfect past bij de persoonlijkheid en wensen van mijn klant.

Als ervaren interieurontwerper in de regio Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omgeving, sta ik klaar om jou te helpen met interieurstyling, kleuradvies of zelfs een compleet interieurontwerp.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!