Kleurrijk moodboard dat ik maakte voor een familiehuis in Hendrik Ido Ambacht tijdens interieurontwerp

Interieurontwerp Hendrik Ido Ambacht – familiehuis

In het prachtige Hendrik Ido Ambacht mocht ik onlangs een jong gezin helpen met hun interieur. Dit familiehuis was klaar voor een frisse en kleurrijke transformatie, en ik stond klaar om hun woonomgeving om te toveren tot een zachte en levendige ruimte.

Met gebruik van frisse kleuren en zachte tinten hebben we een speelse en vrolijke sfeer gecreëerd die perfect past bij het jonge gezin. De nieuwe keuken vormd het van het huis, en door een barretje toe te voegen, kunnen gezinsleden ook aan de keuken werken.

De keuken loopt door in een zitje boven de radiator. En kan gebruikt worden om op te zitten en een boekje te lezen, of voor de kinderen als plekje waar tekeningen gemaakt kunnen worden.

We hebben gekozen voor modulaire banken, zodat het gezin de indeling regelmatig kan veranderen en aanpassen aan hun behoeften. Dit biedt niet alleen flexibiliteit, maar creëert ook een gezellige en knusse sfeer waar het hele gezin van kan genieten.

Een bijzonder element in dit project was het gebruik van fotobehang als eyecatcher. Hiermee hebben we een persoonlijke en unieke touch toegevoegd aan de ruimte, waardoor het interieur echt tot leven komt.

Als ervaren interieurontwerper en stylist bied ik professioneel interieuradvies en interieurontwerp aan in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en de omgeving. Of je nu op zoek bent naar rust in de woonkamer, kleurenadvies of een volledig interieurontwerp, ik sta klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jouw ideale interieur creëren.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!