rustgevend moodboard met natuurlijke materialen en zachte kleuren voor appartement in Dordrecht als onderdeel van interieurontwerp

Interieurontwerp Dordrecht – compleet appartement 

Een rustgevend interieurontwerp voor een prachtig appartement in het bruisende centrum van Dordrecht. Mijn opdrachtgevers, voorheen bewoners van een ruim familiehuis, maakten de keuze om kleiner te gaan wonen. Met een frisse start in gedachten, heb ik het hele appartement aangepakt en getransformeerd tot een oase van rust en stijl.

Het ontwerp ademt een Scandinavische sfeer, met een rustige basis van lichte tinten en natuurlijke elementen. Mijn keuze voor een betonlook vinyl vloer zorgt ervoor dat de prachtige houten meubelstukken, waaronder de gewenste houten tafel en akoestische lattenwanden, extra in het oog springen.

In de woonkamer, slaapkamer, hal, werkkamer, balkon en keuken heb ik een ton-sur-ton kleurenpalet toegepast, met subtiele texturen voor een warm en sfeervol gevoel. Het gebruik van veel groen en licht roze brengt een verfrissende en levendige energie in elke ruimte.

Een ware eyecatcher in het interieur is het prachtige behang van Arte, dat een unieke en persoonlijke touch toevoegt aan de ruimte.

Voor dit interieuradvies ben ik eerst aan de slag gegaan met een moodboard. De basis voor het ontwerp. Nadat de sfeer vaststaat, ben ik aan de slag gegaan met kleuren, materialen, de indeling op de plattegrond, een plan voor de verlichting. Ik ben op zoek gegaan naar meubels en accessoires en ik ontwerp maatwerk en DIY oplossingen. Van de 3D impressies krijgen de bewoners al een goed beeld van hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

Als ervaren interieurontwerper en stylist bied ik professioneel interieuradvies en interieurontwerp aan in Dordrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Kinderdijk, ’s-Gravendeel, Strijen, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, en andere plaatsen in Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar rust in de woonkamer, kleurenadvies of een volledig interieurontwerp, ik sta klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met mij op voor interieuradvies op maat.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!