bohemian moodboard met warme kleuren voor woonkamer als onderdeel van interieuradvies in Dordrecht

Interieurontwerp Dordrecht – woonkamer warm familiehuis

Stap binnen in in dit warme familiehuis in Sterrenburg, Dordrecht. De bijzondere vorm van de woning was een uitdaging die ik met plezier aanging. De bewoners kwamen er zelf niet uit en wisten ook niet waar ze moesten beginnen.

De ruimte vroeg om een interieurontwerp dat niet alleen functioneel was, maar ook echt de bewoners weerspiegelt.

Het gezin heeft veel herinneringen en verhalen, en dat mocht ook terugkomen in het nieuwe interieur. De warme kleuren van hun reizen en de aanwezigheid van organische vormen werden hierbij in het ontwerp geïntegreerd.

Op maat gemaakte oplossingen werden bedacht, met een nadruk op veel opbergruimte voor spelletjes en speelgoed, waardoor het huis zowel praktisch als stijlvol werd. Met het maatwerk gaan deze handige bewoners zelf aan de slag.

Er is in dit ontwerp veel gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen en organische vormen. Met als unieke eyecatcher een boomstamtafel gemaakt van een gekapte boom uit eigen stad.

Voor dit interieuradvies ben ik eerst aan de slag gegaan met een moodboard. De basis voor het ontwerp. Nadat de sfeer vaststaat, ben ik aan de slag gegaan met kleuren, materialen, de indeling op de plattegrond, een plan voor de verlichting. Ik ben op zoek gegaan naar meubels en accessoires en ik ontwerp maatwerk en DIY oplossingen. Van de 3D impressies krijgen de bewoners al een goed beeld van hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

Als ervaren interieurontwerper en interieurstylist bied ik professioneel interieuradvies en interieurontwerp aan in Dordrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Kinderdijk, ’s-Gravendeel, Strijen, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, en andere plaatsen in Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar rust in de woonkamer, advies voor verlichting of een volledig interieurontwerp, ik sta klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met mij op voor interieuradvies op maat.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!