rustgevend licht japandi moodboard met natuurlijke materialen gemaakt voor interieurontwerp van woonkamer, eetkamer en keuken in Rotterdam

Interieurontwerp Rotterdam Hillegersberg – rustgevende benedenverdieping

Voor het leuke jonge gezin van dit jaren 30 familiehuis in Hillegersberg Rotterdam mocht ik een compleet interieurplan maken voor de beneden verdieping.

Omdat het jonge gezinsleven nogal hectisch kan zijn, wilden de bewoner is huis juist een hele rustige sfeer creëren. Geïnspireerd op japandi met veel wit, beige en mushroom kleuren. De eiken houten accenten zorgen voor een serene en harmonische sfeer.

Het ontwerp is een licht, warm, gezellig familiehuis geworden met veel natuurlijke materialen in neutrale kleuren.

Door de bestaand en suite in het midden van te kamer iets aan te passen, onstaan er twee ruime ruimtes voor ontspannen en spelen en voor eten en gezelligheid.

De nieuwe keuken is het hart van het huis. Ik heb een prachtige grote woontafel in de eetkamer geplaatst waar vele etentjes zullen plaatsvinden.

De binnendeur is verplaatst zodat er meer ruimte is voor een gezellige grote bank.

Voor dit interieuradvies ben ik eerst aan de slag gegaan met een moodboard. De basis voor het ontwerp. Nadat de sfeer vaststaat, ben ik aan de slag gegaan met kleuren, materialen, de indeling op de plattegrond, een plan voor de verlichting. Ik ben op zoek gegaan naar meubels en accessoires en ik ontwerp maatwerk en DIY oplossingen. Van de 3D impressies krijgen de bewoners al een goed beeld van hoe de ruimte er uit kan komen te zien.

Als ervaren interieurontwerper en interieurstylist bied ik professioneel interieuradvies en interieurontwerp aan in Dordrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Kinderdijk, ’s-Gravendeel, Strijen, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, en andere plaatsen in Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar rust in de woonkamer, een moodboard of een volledig interieurontwerp, ik sta klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met mij op voor interieuradvies op maat.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of Whatsapp me!