Hoe werk je je TV weg?

De televisie hangt of staat in de meeste huizen waar ik kom prominent in de woonkamer. Je kunt er eigenlijk niet omheen. Heel fijn als je TV aan het kijken bent. Maar als de TV uit staat is het eigenlijk maar een lelijk zwart vlak. En wat zou het mooi zijn om juist op die plek (zo prominent) iets neer te zetten dat je echt mooi vindt? Ik begrijp heel goed dat mensen gehecht zijn aan hun TV. Heerlijk netflixen in de avond. 

Met deze oplossingen heb je ‘best of both worlds’. 

Sinds een paar jaar heeft Samsung de perfecte oplossing gevonden om de tv uit het zicht te hebben als je er niet naar kijkt. Samsung The Frame is als hij aanstaat gewoon een televisie, maar als hij uitstaat is het een schilderij. Je kan uit heel veel verschillende afbeeldingen kiezen, of een eigen afbeelding uploaden. Ook heb je de keuze uit verschillende lijsten. 

Ik heb gekozen voor licht hout, dat komt namelijk weer terug in onze eettafel. Om de TV heb ik lijstjes gehangen die qua stijl overeenkomen met de lijst van de TV. 

Met daarin afbeeldingen die een speciale betekenis hebben; een foto die ik zelf in Japan maakte, een mooie tekst, een prachtige illustratie van Dordrecht. En allemaal in het kleurenpalet dat we door de hele woonkamer gebruiken.

Op deze manier is de televisie geen doorn in het oog meer. Maar ook als de TV uitstaat prachtig om naar te kijken. 

Je koopt deze televisie hier: Samsung The Frame

In dit prachtige maatwerk wandmeubel is de televisie verstopt achter schuifdeurtjes. En ook de apparatuur is weggewerkt achter een deurtje. Een hele mooie oplossing!

Met deze budget oplossing werk je de tv in no-time weg als je klaar bent met tv kijken. 

Zoek een mooi vloerkleed dat past in het kleurenpalet van je interieur en hang ‘m voor de televisie als ‘ie uitstaat. 

En wat dacht je van deze oplossing? Een maatwerk kamer-en-suite meubel met daarin ruimte voor de televisie. Als je tv wilt kijken, schuif je de tv er zo uit. 

tip om tv weg te werken 1
tip om tv weg te werken 2
bron: https://www.meubelateliermens.nl/meubelmaker-recent-werk/

Dit vind je misschien ook leuk:

Gratis e-book!

Download hieronder mijn gratis e-book met daarin de 10 stappen om je interieur om te toveren van een huis naar een thuis; jouw plek waar je tot rust kan komen.